10%

More Extra Discount

For Condom

Time Limited Offer

Exp: 25 January, 2021

Baidyanath Musli Pak Powder for sexual Stamina Sex Energy

215.00480.00 (-10%)

Baidyanath Musli Pak Powder by Baidyanath enhances sexual prowess, heightens stamina and passion while increasing sperm count and supplying strength and vigor to the body. This Baidyanath Musli Pak Powder acts as a turn-on that is useful for emaciation and loss of energy and vitality. It increases immunity and successfully manages conditions like loss of libido, male sexual incapacity, and premature ejaculation. It relieves stress, which is the leading cause of sexual problems. Regular intake ensures long-lasting endurance and erection.

Japani M Capsules for Male Sex Power

Japani Oil for Men Sex Power Premature Ejection

Dabur Shilajit Gold Capsules for Stamina-10 pcs

Clear
Compare
88 / 100
Baidyanath Musli Pak Powder by Baidyanath enhances sexual prowess, heightens stamina and passion while increasing sperm count and supplying strength and vigor to the body. This Baidyanath Musli Pak Powder acts as a turn-on that is useful for emaciation and loss of energy and vitality. It increases immunity and successfully manages conditions like loss of libido, male sexual inca,pacity, and premature ejaculation. It relieves stress, which is the leading cause of sexual problems. Regular intake ensures long-lasting endurance and erection.

Baidyanath Musli Pak Powder ingredients
Musli, Vamsa, Makardhwaja, Goghrta, Sarkar, Vanga Bhasma, Kamal Gatta, Kapikacchu, Goksura, Citraka, Tejapatra, Bala, Satavari, Semal chal, Haritaki, Akarakarabha, Asvagandha, Sthulaila, Jatiphala, Javitri, Kokilaksa, Tvak, Pipali, Marica, Lavanga, Sunthi and Permitted Preservatives Q.S. It is herbal composition, it is not harmful side effects.

Baidyanath Musli Pak Powder Benefits
Safed Musli (White Musli) works as a natural turn-on and improves sexual power.
Helps in healing premature discharge and erectile dysfunction
May boost low sperm count, semen volume, and low fertility
Develops strength, energy, and energy in the body
Nurtures the creative system
Acts as a nervine tonic, vitalizer, and tonic
Might improve the duration of a sexual act
Works as an energy booster and strengthens immunity
In women, it protects the vagina from dryness and treats fertility and frigidity.

How to use Baidyanath Musli Pak Powder
Take 1-2 teaspoonful of the powder every day with warm milk/ water or as directed by the physician.

Side effects of Baidyanath Musli Pak Powder
Musli Pak is an ayurvedic medicine composed of a natural component, and hence, it shows no significant side effects. However, in some instances, it may show some mild side effects.
Loss of appetite
Constipation

Baidyanath Musli Pak Powder Dosage
1 to 1.5 spoons daily with milk or water twice a day for adults
1 scoop daily twice a day for 60 years and above.
If you want to use it as a nutritional supplement, you can start dosage with 1 to 2 grams twice a day.
Never the dosage should be increased beyond 48 grams a day, resulting in adverse effects.
Although, as an Ayurvedic, it does not create severe organ damage.

How to Use Baidyanath Musli Pak Powder?
It is suggested that before using Musli Pak, you must carefully read the instructions of the company. The patient should take Musli Pak once or twice a day with water or milk. You can take it two to three hours after a meal. Patients should avoid taking overdosage of Musli Pak as it may result in different effects such as dyspepsia. Also, it is consumed for more than 6 weeks continuously.

Baidyanath Musli Pak Powder Price in India
100 gram MRP 240.00
250 gram MRP 535.00

Baidyanath Musli Pak Powder Manufacturer
Shree Baidyanath Ayurved Bhawan Pvt Ltd

Dabur Shilajit Gold Capsules for Stamina-10 pcs

Questions
1) What is Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: Baidyanath Musli Pak Powder is a medicine that gives aphrodisiac and restoring properties. It can treat infertility and low libido in men, restore physical strength and improve stamina and performance. Baidyanath Musli Pak Powder also helps gain weight and builds muscles. Baidyanath Musli Pak Powder may also be used in women to cure leucorrhoea.

2) What are the side effects of Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: Musli Pak is an ayurvedic natural component medicine. No significant side effects. However, in some instances, it may cause constipation and loss of appetite.

3) What is the standard dosage of Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: The standard dosage of Musli Pak is 3 to 24 grams twice a day for adults (19 -60 years), and geriatrics (60 years and above) are 3 to 6 grams twice a day. Under no circumstances, the dosage may not be an increase exceeding 48 grams a day.

4) For how long can I use Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: As per expert for more than six continuous weeks.

5) Can I drink alcohol during treatment with Musli Pak?
Ans: No. Musli Pak is used to treating fertility and developed sexual issues in males, and excessive alcohol consumption affects fertility. It is taking the time of this medicine to bypass alcohol.

6) Can take this medicine those are underweight children?
Ans: No. It may show opposing effects on children. As per the expert, it is not suitable for children below the age of 19.

7) Other brands of Musli Pak available in the Market?
Ans: Musli Pak is available in the Indian Market under different brands. Like Dabur, Patanjali, Baidyanath, Swadeshi, etc. Musli Pak is also available in the form of capsules as Vanalaya Safed Musli Capsule.

8) What are the main ingredients of Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: Musli Pak made with 22 natural ingredients. The main ingredient is Safed Musli. Others are Sautéed Mochras, almonds, chironji, jaiphal, kaunch beej, javitri, nagkesar, tumbaru, jatamanis, etc.

9) What is Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: Baidyanath Musli Pak Powder is an Ayurvedic medicine used to restore strength, stamina, time, and performance in males. Masli Pak is primarily composed of Safed Musli. Masli Pak used to treat male infertility, erectile dysfunction, leucorrhoea, emaciation, muscle weakness & fatigue.

10) Baidyanath Musli Pak Powder can take before food or after food?
Ans: Musli Pak can take 2 to 3 hours after eating food. To know more regarding the correct usage of the medicine, read the leaflet’s instructions carefully.

11) Can women consume this medicine?
Ans: Yes, Women can take Baidyanath Musli Pak Powder. It can be applied by women to treat leucorrhoea. It can also be accepted as a nutrition supplement to treat emaciation and to relieve muscle fatigue.

12) Can I take Musli Pak with water or milk?
Ans: Baidyanath Musli Pak Powder can take both with water as well as milk. It works the same in both ways.

13) How can I use Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: You can take Musli Pak once or twice a day with water or milk. You have to take two to three hours after a meal.
If you are using as a nutritional supplement to gain weight you can discuss it with your doctor. You must avoid taking overdosage of this medicine as it may result in adverse effects such as dyspepsia. And, under no circumstances should it be consumed for more than six continuous weeks.

14) Can I drive after taking Baidyanath Musli Pak Powder?
Ans: Yes. Musli Pak does not create drowsiness or dizziness. It is safe to drive or work heavy machinery after consuming the medicine.

15) Can Musli Pak be used by a person who has diabetes?
Ans: Yes. Musli Pak does not show any conflicting effects on people with diabetes. It can consume a person. However, as the medicine contains sugar, You have to check your sugar level.

16) How to Store Baidyanath Musli Pak Powder?
Store Baidyanath Musli Pak Powder in a cool and dry place. You must keep the medicine away from the reach of children and pets.

Additional information

Weight350 g
Size (Gram)

100g, 250g

Be the first to review “Baidyanath Musli Pak Powder for sexual Stamina Sex Energy”

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Baidyanath Musli Pak Powder

Baidyanath Musli Pak Powder for sexual Stamina Sex Energy

215.00480.00 (-10%)

Add to Cart